• Z nami od:2011-10
  • Masa:76 kg
30-10-2011 12:53:29
Witam jestem nowy i chce zrobic mase + rzezbe + sile
Moja dietka wyglada tak
Sniadanie
musli z mlekiem - bialko weglowodany
po sniadaniu godzina - dwie owoce (banany itp)
w tym jakies ciastka ryzowe
obiad tu mam problem jem zwykle zupy obiady ziemniaki mieso itp i nie wiem czy to zmiac czy zostawic
Po obiedze idę cwiczyc jestem poczatkujacy
podwieczorek jakis jogurt
Kolacja chleb z warzywami / mleko / lub jogurt/

Chce zebyscie doradzili co zmienic co dodac moja masa 75kg wzrost 183cm
Dodam zaraz zdjecia z mojej postury
  • Z nami od:2011-03
  • Masa:35 kg
30-10-2011 15:36:19
Rano nie żadne musli tylko płatki owsiane górskie i mleko 1,5%-2%. Na noc zawsze jemy Twaróg lub rybę (makrela wędzona) oliwę z oliwek i jajko możesz zejść. Przed treningiem ryż i mięso tak po 150g po treningu to samo. A tak możesz dorzucić chleb żytni pełnoziarnisty oraz mięso. Dieta powinna zawierać 6 zróżnicowanych i zbilansowanych posiłków. Dorzuć jeszcze orzechy włoskie i słonecznik. Owoce możesz jeść do posiłków nie zapominaj o warzywach co co najmniej 2x dziennie. Żadne tam wafle ryżowe i inne bajery. Po treningu gainer. Nie wiem jakie bierzesz suple.
Aha nie zrobisz 30 rzeczy na raz. Najpierw robisz masę po to aby potem to wyrzeźbić siła i tak z czasem pójdzie.
  • Z nami od:2011-10
  • Masa:76 kg
29-11-2011 13:29:44
Dzieki dzieki narazie wlasnie robie mase teraz jem od 10 dni platki na sniadanie z mlekiem w czasie przed obiadem jogurt jakis slonecznik chleb zytni tez mam na obiad mam kurczaka makaron mieso roznego typu nalesniki ryby pomiedzy kolacja jem jakiegos banana slonecznik owowce na kolecje przewaznie jajecznica kromki z serkiem bialym i takie spozywne bialkowe/weglowodanowe
.